Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

byCattie

Socialmedia och event koordinator med brinnande intresse för mötet mellan människor, digital marknadsföring, färg, form, fotografering, fashion, inredning och växter.

Genomför event med helhetslösning från ide´till slutfört uppdrag.

Målet är att tillsammans med kunden skapa unika koncept och idéer som lämnar bestående intryck och känslor av eftertanke.


Utbildad florist vid Ingvar Strands blomsterskola 2012

Arbetat inom fashion retail med erfarenhet av att leda butiksarbete, personalansvar, skyltning, inköp och försäljning. Dessförinnan arbetat utomlands, först som showartist för Fritidsresor och därefter som dykinstruktör i Egypten under 5-års tid.


Jag älskar varierande uttrycksformer! Under pågående projekt kopplar jag ihop människor, inspireras av de jag arbetar med och vill förmedla ett förlösande flöde av positiv energi och vägledning. På min Instagram profil kan du ta del av detaljer om mina olika projekt. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor.

Inget projekt är för litet.


Mina föreläsningar föddes för att inspirera och för att kunna dela med mig av mina erfarenheter om vår tids marknadsföring.

Lust, glädje & relationer, i vardagssituationer till kunder.

Service

Instagram

Pinterest

Framtiden.....